Project Rembrandt

Thomas

Thomas is een componist die muziek schrijft voor voornamelijk orkesten. Zijn muziek is ondanks zijn jonge leeftijd al meermaals in zalen als het concertgebouw van Amsterdam ten gehore gebracht. Voor Thomas is muziek niet zomaar een passie; het is zijn allesomvattende drijfveer in zijn leven. Maar zijn creatieve zijn stopt niet bij het maken van muziek want inmiddels speelt schilderen ook een grote rol in zijn leven.

 

Als kind tekende Thomas al veel, en die passie voor het creëren van beeld hervond hij tijdens de coronaperiode. Deze periode bood hem de kans om een nieuw artistiek pad te bewandelen. Het schilderen werd een uitlaatklep. Inmiddels gaan zijn liefde voor het componeren van muziek en zijn liefde voor het schilderen hand in hand.

 

Net zoals zijn muziekstukken componeert Thomas zijn schilderijen en tekeningen naar eigen zeggen vanuit een strak schema en probeert hij altijd de controle te houden. Dit is dan ook de strategie die hij van plan is in te zetten tijdens zijn deelname aan Project Rembrandt.