Project Rembrandt

Jesamine

De van oorsprong Filipijnse Jesamine kwam tien jaar geleden om te werken als au pair naar Nederland. Ze verloor haar hart niet alleen aan het land maar ook aan de Nederlandse Oude Meesters én haar grote liefde Stefan. Ondanks dat ze zich inmiddels volledig heeft gesetteld in Assen mist zij haar familie nog iedere dag.

 

In de Filipijnen heeft Jesamine de studie psychologie succesvol afgerond, eenmaal in Nederland besluit ze echter dat haar ware passie ergens anders ligt: creativiteit. Ze werkt momenteel als medewerker publiekservices in het Drents Museum en in alle overige uren is zij altijd wel ergens te vinden met haar schetsboek. Wat en wie ze ook tegenkomt in de stad, het park of museum, alles wordt in snelle tekeningen vastgelegd. Schetsen van een foto vindt ze veel saaier en haar hart ligt bij de schoonheid van de wereld vastleggen.

 

Jesamine heeft haar creatieve talent volledig zelf ontwikkeld. Ze gelooft sterk in de kracht van doorzettingsvermogen en toewijding, waarden die ze van plan is om tijdens haar Project Rembrandt avontuur in te zetten.