Project Rembrandt

Doe mee!

Thuisschilders opgelet! Wil jij net zo schilderen als de kandidaten van Project Rembrandt? Dat kan! Doe mee met de thuisopdrachten, deel je resultaat en win een geweldige prijs.

Elke zondag verschijnt er na de uitzending van Project Rembrandt op onze website en socialmedia-accounts een thuisopdracht. Deze opdrachten lijken op de technische opdrachten die de kandidaten op tv ook hebben gedaan. Tyas en Iris leggen je uit wat je nodig hebt en waar je op moet letten. Je hebt de hele week om een prachtig werk te creëren en die te uploaden op onze website. Onze NTR jury kiest vervolgens één weekwinnaar. Per schilderij kijkt de jury naar originaliteit, techniek en kleurgebruik. En er staat een mooie prijs op het spel: voor de eerste thuisopdracht kiest de jury 10 weekwinnaars die een plekje in de publieksjury krijgen tijdens de finale. Mits de coronamaatregelen dat toelaten natuurlijk. Voor de overige thuisopdrachten wordt wekelijks één weekwinnaar gekozen die een andere mooie prijs krijgt.

Geen talent of twee linkerhanden? Laat het je niet tegenhouden. Inzet, durf en moed worden, net als in de uitzendingen, beloond.

De spelregels op een rij:

- Elke zondagavond na de uitzending komt een nieuwe weekopdracht op Facebook, Instagram en deze website Projectrembrandt.nl

- Je krijgt een week de tijd om jouw werk af te maken.

- Maak een nieuw werk voor elke opdracht, lever geen werk in dat je al had liggen en wel binnen de opdracht valt. Zo heeft iedereen dezelfde kansen.

- Het is niet toegestaan om reclame voor je eigen website of pagina te maken. Werken die dit wel bevatten worden afgekeurd.

- Upload je werk vóór zondagavond 20.00u. Door je werk te uploaden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

- Wij maken een paar dagen na de sluiting de winnaar van de weekopdracht bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

- De 10 winnaars van de eerste weekopdracht krijgen een plek in de publieksjury van de finale. Tenminste, als de dan geldende coronamaatregelen dat toelaten. De winnaars van de overige weekopdrachten krijgen een andere mooie prijs.

- Jonger dan 18? Doe vooral gezellig mee! Maar je kunt helaas niet winnen of meedoen in de publieksjury. Maar bij een heel bijzonder werk zullen we je schilderij wel in het zonnetje zetten op onze socials.

Bekijk de eerste thuisopdracht.

Bekijk de tweede thuisopdracht.

Bekijk de derde thuisopdracht.